KÖYHÄN PERHEEN PARKKITALO

Pahvilaatikosta ja teipistä saa tehtyä parkkitalon noin kuudessa minuutissa. Leikataan laatikon läpät irti ja leikellään ja teippaillaan niistä parkkitalon aidat & ramppi. Leikataan ovet ja piirretään tussilla parkkiruudut. Autoja voi lasketalla alas ramppia.Fiiiiuuuuu! Mikä auto liitää kauimmas?

Touhuun tarvitaan:
– pahvilaatikko
– teippiä
– tussi
 
Sopii taapero- ja leikki-ikäisille lapsille.

Aikuisen työllistymisaste: 3 / 5
Lapsen hauskuusarvio: 3 / 5

Mainokset

11 kommenttia on “KÖYHÄN PERHEEN PARKKITALO”

 1. Anonymous sanoo:

  Tarkoitat varmaan insinöörin alun parkkitalo :Dkun antaa lapselle pahvia, liimaa ja sakset se on tulevaisuuden rakentamista ! toivoisinpa että rikkaatkin perheet antaisivat lapsilleen pahvilootan leikkiin…

  Tykkää

 2. Ihan loistava idea! 🙂 Ramppi on tosiaan välttämätön osa parkkitaloa, se oli muksuilta ehdoton vaatimus, kun mietimme meidän parkkitalomme (ihan sellainen ostettu) hankintaa ja se on talon käytetyin osa. Helikopterikenttää pidettiin meillä ostovaiheessa myös välttämättömänä, mutta sille ei kyllä minun nähteni ole yksikään helikopteri vielä laskeutunut. Pahviparkkitalo voi toimia myös hyvänä testinä sille kannattaako oikeaa ostaa ja millaisen talon haluaa. 🙂

  Tykkää

  • Joo. Totta. Helikopterikentänhän helposti piirtäisi tonne katolle. Ramppiin saisi reunat myös aika iisisti pahvista… mutta mutta, miten tehdä se ihan paras osa, eli hissi? Sitä ainakaan me emme keksineet. hih.

   Tykkää

 3. tuleva tarhatäti sanoo:

  Hissin vois saada leikkaamalla pahvista pieni laatikko (jossa 3 seinää) ja narulla laittaa kiinni jotta se olisi itse nostettava.tai tehdä aukko parkkitaloon, laittaa 3 lisäseinää ja laittaa sitten pohja jossa naru siihen!

  Tykkää

 4. Tosi kiva idea ja kiva blogi! Onneksi löysin tämän! Tervetuloa kurkkaamaan myös meidän touhuja lasten kanssa Lastensilmin-blogiin :).

  Tykkää

 5. Taikinanaama sanoo:

  Tämä oli huippuidea, tehtiin lallin kanssa! Kiitos!

  Tykkää

  • JEEE! Vähänkö ootte hyviä! Mitenkähän ihmeessä taivuit (sekä henkisesti että fyysisesti)vielä tässä vaiheessa tekemään… Äitipisteet kuule ropisee niin että paukkuu.

   Tykkää


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s