MUOVIELÄIMET

Muovieläinleikit rullaavat aina ja iänkaikkisesti.

Niistä on vuosiksi iloa. Ensin eläimiä heitellään ja imeskellään, sitten niistä rakennetaan rivejä ja jonoja. Sen jälkeen siirrytään roolileikkien ja suurten kysymysten ääreen: ”Mitä laji tarkoittaa? Mikä on sorkkaeläin? Kenet voi laittaa leijonan kaveriksi? Onko ihminen eläin?”

Kirpparilta niitä vähän rumempia saa kymmenellä sentillä. Lapselle ne vaatimattomammatkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä kelpaavat. Aamen.

Touhuun tarvitaan:
– muovieläimiä
– tarvittaessa palikoita kodeiksi

Sopii taapero- ja leikki-ikäisille lapsille.

Aikuisen työllistymisaste: 2 / 5
Lapsen hauskuusarvio: 3 / 5

Mainokset

5 kommenttia on “MUOVIELÄIMET”

 1. Rva Pioni sanoo:

  Sisällä ja ulkona ja vedessä.Ihan mainio puuha.Voi luokittaa ja sarjottaa riippuen miten paljon noita eläimiä on.Jos tykkää, niin voi rakentaa arkin ja vedenpaisumuksen.Meillä ainakin kohtalokkainta oli aina, kun vesi vyöryi ja vei alleen kaiken… ja leikki sen kun jatkui.Tää on aikuisellekin niin virittävä blogi <3muistot herää. Toivon yhä, että kaikki lapselliset löytäisivät tämän.

  Tykkää

  • Vedenpaisumus… Hui. Täällä ei leikissä ole päästy vielä niin pitkälle, parijonoon asettelu ja arkkiin siirtyminen on ollu se juttu… Täytyypä vihjaista. Hih. Kiitos ajatuksen herättämisestä 😀

   Tykkää

 2. bleue sanoo:

  Pikkueläimet on tosi hyviä leluja :)! Possut ja dinot matkustaa samalla lelulaatikon kannella, joka on tietenkin matkustajalaiva, suuntana Etelä-Amerikka!

  Tykkää

 3. Rva Pioni sanoo:

  Meillä oli liikuteltava puinen iso ja laakea laatikko,johon oli haettu lasitehtaalta valkoista sileää hiekkaa.Siinä leikittiin monet leikit,mutta sitten lapset keksivät kaataa sinne vettä.Kai se oli sitä samaa, mitä meren rannalla tehtiin,nousuveden noustessa. Veden nousemiselle,kun ei mahda ihminen mitään.Leikki alkaa taas alusta, kun on uusi päivä.Eikä kyllästyminen ole lähellä, kun voi lisätä leikkiin, joka päivä jotain, mitä rannalta löytyy.

  Tykkää


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s