HALPA LEIKKIHELLA

Pahvilaatikkohellan levyt voi piirtää ja uuninluukun leikata. Paistuvat pullat tai herkkukurkut voi pyöräyttää kovettuvasta muovailuvahasta. Sitten vaan kokkaamaan!

Touhuun tarvitaan:
– pahvilaatikko, sakset ja tussi
– mahdollisesti paperia ja teippiä tai liimaa

Sopii taapero- ja leikki-ikäisille lapsille.

Aikuisen työllistymisaste: 3 / 5
Lapsen hauskuusarvio: 3 / 5
 

Mainokset

6 kommenttia on “HALPA LEIKKIHELLA”

 1. Heidi Pii sanoo:

  Mä oon tehnyt vastaavan semmoisesta monen litran jätskipaketista, johon ruuvasin sosepurkin kannet käänneltäviksi nupeiksi. Nämä pesee kaupan uunit mennen tullen! 😀 Tämä blogi on ihan mahtava! Oon poiminut ideoita kesäpäivien ratoksi useammankin. :)Koitin muuten joskus etsiä kaikki ”helpoimmat” ideat, mutta sellaista kategoriointia (tunnisteita) ei ollut. (Ei sillä, että laiskuuttani olisin sitä kaivannut, heheh… ;D)(Vinkvink: Orthex arpoo Päikkäreillä! )

  Tykkää

  • Kiitos lastensilmin ja Heidi Pii kommenteista ja hei vau, käännettävistä nupit :)!! Ja superhyperKIITOS ihkaensimmäisestä käyttäjän kokemuksesta. hihii. Vähän olen tosiaan arkaillut näiden touhujen kategorisoimista. Toisen perheen helppo on toiselle se vaikein… Jätän ajatuksen hautumaan. Kiitos sen herättelystä.Kiva kuulla, että olette tehneet samoja juttuja. Jos ehdit, käy ihmeessä kertomassa omia kokemuksiasi tehdyistä puuhista ja vaikka pisteyttämässä teidän perheen aikuisten työllistymisasteet ja lasten hauskuusarviot :).

   Tykkää

  • Heidi Pii sanoo:

   Lisäsin kokemuskommentin muutamaan ideaan, jotka muistan täältä kähveltäneeni. Tämä on siitäkin hauska blogi, että tämä saa ajattelemaan luovasti puuhamahdollisuuksia kotona. Ei sen tarvi olla aina mitään mullistavaa. Esimerkiksi tuo sanomalehtisilppuleikki on ehdottomasti pidettävä mielessä jotain tylsää syyspäivää varten! 🙂

   Tykkää

  • Se on aivan mahtavaa. Aikuisetkin on aina ihan innoissaan. Suosittelen siis suuresti ja vieläpä huomautan, että se ei ole niin sotkuista, mitä voisi kuvitella. hih.

   Tykkää

 2. […] ollaan askarreltu ennenkin. Linkki löytyy täältä.  Tällä kertaa hella somistettiin  jeesusteipin, vanhan kahvan ja maitotölkin korkkien avulla […]

  Tykkää


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s